Axa pamintului sa schimbat ! Tu ce zodie esti acu ?

aCredeai ca esti in Scorpion? Acum esti in Balanta! Cel putin potrivit astronomilor americani care spun ca zodiacul s-a schimbat in milenii de existenta a Pamantului, odata cu modificarile axei acestuia.Tu ce parere ai?
In Antichitate, babilonienii au format semnele zodiacale in functie de constelatiile prin care Soarele trecea, in momentul nasterii unei persoane.

In mileniile urmatoare, din cauza campului de gravitatie al Lunii, a cutremurelor si a altor factori, Pamantul si-a modificat pozitia fata de axa sa de rotatie, creandu-se astfel un alt "aranjament" pe bolta cereasca, unul in care zodiile dureaza mai putin de o luna de zile.

Iata cum arata potrivit astronomilor americani noul zodiac:

Capricorn: 20 ianuarie -16 februarie
Varsator: 17 februarie - 11martie
Pesti: 12 martie - 18 aprilie
Berbec: 19 aprilie - 13 mai
Taur: 14 mai - 21 iunie
Gemeni: 22 iunie - 20 iulie
Rac: 21 iulie - 10 august
Leu: 11 august - 16 septembrie
Fecioara: 17 septembrie - 30 octombrie
Balanta: 31 octombrie - 23 noiembrie
* Ofiucus: 24 - 29 noiembrie
Scorpion: 30 noiembrie - 17 decembrie
Sagetator: 18 decembrie - 20 ianuarie.

Explicatia astronomilor

"Cand astrologii spun ca Soarele este in Pesti, este de fapt in Varsator" spune Parke Kunkle, membru in conducerea Societatii Planetarium din Minnesota, pentru Star Tribune.

Daca este sa ne luam dupa noile descoperiri, cei mai multi dintre "pesti" sunt de fapt "varsatori". Adica in loc de o persoana sensibila si idealista, avem in fata una prietenoasa, loiala si inventiva? Incredibil!

Mai in gluma, mai in serios, astronomul Parke Kunkle spune ca aceste conexiuni intre constelatii si personalitatea oamenilor nu exista.
Ei bine...eu am devenit Taur din  Gemeni ....VOI ?

Leave a Reply

Vizualizari