Citeva moduri de a face bani in 2011

ATENTIE: Traducerea a fost efectuata cu Google Translate 
Lansarea unui brand Când Kimberly Seals-Allers, fostul senior editor la revista Esenta, se aştepta primul ei copil, ea a descoperit ca femeile de culoare se confruntă cu riscuri mai mari în timpul sarcinii şi naşterii. "Am dat seama ca suntem un grup special, şi am vrut să scriu o carte despre tot ceea ce în viaţa femeilor negru nu e doar sarcinii, dar banii, oamenii, şi miturile în comunitatea noastră.. [Am vrut] pentru a crea un nou mod înainte."
Prima ei carte, "Manualul Mocha la o Sarcina Fabulous", sa transformat într-o serie, precum şi o revistă on-line, linia de maternitate, şi consultanţă. Sigilii-Allers licenţă, de asemenea, utilizarea numelui Mocha Manualul pentru a crea un DVD de instruire vândute la Walmart şi supermarket-uri.

A începe un blog Blogger anonim din spatele Lazy Man si Money sfidează numele site-ului său. El lucrează aproximativ 14 ore pe zi în timpul săptămânii şi apoi pune în nouă ore sâmbăta şi duminica. Dar munca lui de greu este achitarea - blog-ul său îl câştigă suficient pentru a susţine stilul de viaţă, înapoi în 2008, el a estimat veniturile sale anuale de la aproximativ 30.000 dolari. Dar este greu pentru bloggeri part-time, cu locuri de muncă cu normă întreagă pentru a ţine pasul cu toate cerintele de un blog lucrative. "Sunt pur şi simplu o mult mai mult [a face], decât ceea ce vede cititorul mediu", spune el.
Chiar dacă blog-ul în sine nu generează un salariu de şase cifre, aceasta poate duce la alte posibilităţi de a face bani, cum ar fi consultanta sau vorbind show-uri. Silicon Valley Blogger la Life Digerati a sculptat dintr-o nisa de succes ca expert în finanţe personale şi tehnologie din Silicon Valley. În timp ce ea spune ca nu a câştiga mai mult în primele şase luni de viaţă blog-ul ei, ea a primit o primă verificare 100 dolari de la Google AdSense la scurt timp după acel moment, atunci când ea a fost în jur de achiziţie 600 de vizitatori unici pe zi. Ea câştigă acum bani de la ei de consultanta blog-conexe, precum şi.

Vindem-vă abilităţile Fie că experienţa dvs. se află în reţele sociale, editare, sau de dezvoltare web, site-uri web de mai multe noi vă poate ajuta să găsiţi potenţiali clienţi dispuşi să plătiţi pentru munca ta. Elance.com, Odesk.com, şi Guru.com face mai uşor pentru a face publicitate abilităţile dumneavoastră şi pentru a găsi de lucru, pe care le puteţi face de la confortul de acasă la orice oră din noapte. Pentru a începe, a explora site-uri web pentru a vedea ceea ce ar putea fi o alegere bună. Puteţi, de asemenea, stick, cu o abordare mai tradiţională şi de a folosi Craigslist.org, care permite utilizatorilor sa posteze publicitate pentru serviciile lor, variind de la munca de uz casnic la lecţii de muzică.
Oferim un serviciu Wacky Pentru cei interesati de o abordare mai neobişnuite, fiverr.com site-ul inovatoare permite utilizatorilor să-şi vândă (şi să cumpere), servicii pentru 5 dolari. ofertele curente includ schiţă un portret stilizat, scris un nume pe un bob de orez, şi restabilirea digital o fotografie. Este una dintre cele mai elegante moduri de a face o scurtă dolar pentru internet-savvy; zeci de clipuri video, site-uri, blog-uri şi a oferi consiliere cu privire la modul cel mai bun pentru a câştiga bani de pe site. Cel mai bun sfat? Din moment ce esti doar de gând să facă 5 dolari pop, vinde un serviciu pe care le puteţi face uşor şi rapid.
Talk şi Invata Colegii, organizaţii, iar companiile sunt mereu in cautare de noi experţii care pot inspira o audienţă. Dacă aţi construit o expertiză asupra unui subiect, probabil prin intermediul blog-ul dvs., apoi ia în considerare racorda afară cu cateva gig-uri vorbind. Oferta pentru a vorbi gratuit la inceput pentru a construi reputaţia dumneavoastră, şi apoi birou o vorbitori "poate ajuta vă conecta la plata concerte (pentru o reducere de taxa).

Design T-Shirts Companii cum ar fi CafePress.com permite oamenilor să proiecteze şi să vândă lor T-shirt pentru o reducere a profiturilor. Potrivit site-ul companiei, unii utilizatori castiga peste 100.000 de dolari pe an. Dar nu este întotdeauna uşor: Jen Goode, care câştigă suficient prin Cafepress pentru a plăti ipoteca ei în fiecare lună, găsit de succes după un an şi jumătate de zile lungi, uneori de 16 ore. timpul petrecut ei este crearea de modele şi apoi le încărcaţi. Ea a încărcat circa 2500 de desene, dintre care multe sunt orientate spre desen animat, inclusiv seria pinguin populare. Pentru ea, spune ea, secretul a fost de a face multe imagini diferite, care sunt vânzători de echilibru, spre deosebire de a crea una sau două megahits. Acum, ea spune ca nu are nevoie pentru a pune cat mai mult timp în magazinul ei, deoarece ea are un astfel de inventar mare de modele.
Vindem produse altor persoane Make-up companii precum Avon şi Mary Kay sunt mereu în căutarea unor noi reprezentanţi de vânzări, cum sunt alte companii, cum ar fi vânzătorul bucătărie produse Chef Pampered. "Dacă nu aveţi de a face o investiţie mare pentru a obţine în el, este, probabil, nu o idee rea", a declarat Marcia Brixey, autor al "Therapist Money." Dar ea avertizează pe oameni să stea departe de afacerile care au nevoie de vânzătorii de a face achiziţii semnificative up-front că acestea nu ar putea fi în măsură să descarce.

Leave a Reply

Vizualizari