Scandaluri care au zguduit lumea vedetelor!

Certuri, despărţiri cu scântei, acuzaţii de plagiat sau pur şi simplu rutină – acestea au fost motivele care i-au făcut pe mulţi artişti autohtoni, şi nu numai, să se înjure ca la uşa cortului. „apropo” vă prezintă retrospectiva celor mai scandaloase evenimente din acest an!

 • La început de an, Zdubii au fost acuzaţi că „violează” limba română, iar la scurt timp ex-chitaristul trupei, Igor Buzurniuc, a venit cu informaţii incendiare în presă, spunând că „Zdob şi Zdub nu este decât o maşină de făcut bani”.
 • Deputatul Călin Vieru şi fosta sa soţie au divorţat cu scandal, nu fără a-şi aduce unul altuia acuzaţii grave şi a-şi spăla rufele în public.
 • După cinci ani, timp în care nu şi-au vorbit deloc, Ion Suruceanu l-a acuzat pe Ian Raiburg că „i-a scuipat în suflet” şi că va refuza să cânte în spectacolele la care va fi invitat şi fostul său prieten.
 • Şi de Ziua Independenţei am avut parte de un scandal. „Millenium” şi organizatorii concertului din PMAN s-au certat la cuţite că nu s-a ţinut cont de doleanţele lor de a cânta la o oră mai târzie.
 • Victoria Lungu a fost la un pas de bătaie cu Janet Erhan, cele două aruncându-şi cuvinte grele chiar în ziua în care trebuiau să filmeze un videoclip la piesa „Două prietene”.
 • Valentina Cojocaru l-a acuzat pe reporterul „apropo” că „i-a mâncat jumătate din viaţă!”. Şi asta după ce interpreta ni s-a destăinuit că este supărată pe maestrul Nicolae Botgros.
 • Ana Barbu se judecă cu fostul primar de Stăuceni din cauza unui lot de pământ care i-a fost repartizat cu mai bine de un an în urmă de care ea nici nu ştia nimic.
 • Teodor Rădulescu, fondatorul şi conducătorul show-baletului „Teodor”, nu vorbeşte cu tatăl său, artistul Gică Rădulescu, de mai bine de şase ani. Relaţia tată-fiu s-a răcit din caza banilor.
 • Iarăşi Ian Raiburg. Artistul a fost acuzat că „strică” poporul cu piesele sale de pahar. Interpretul crede că invidioşii încearcă să-l discrediteze. Şi ca să încheie anul pe aceeaşi notă, îndrăgitul interpret a fost implicat într-un scandal cu o jurnalistă care îl acuză pe Ian Raiburg că nu scrie mai bine decât Pavel Turcu.
 • Lidia Botezatu-Dolgan este indignată de faptul că melodia „De ce plâng chitarele?” a  ajuns să fie interpretată dezastruos de Ban Bălan, considerând că acesta „trebuie dat în judecată”.
 • Deşi a decedat în urmă cu doi ani, abia acum au fost făcute publice declaraţiile scenaristului filmului „Ţiganul”, Anatolii Kalinin, vizavi de măiestria lui Mihai Volontir în domeniul muzicii, acesta acuzându-l pe artistul basarabean că nu ar avea auz muzical.
 • Un şir de declaraţii aprige precum „pleavă”, „gunoi”, „ţigani”, „trădători naţionali”, „caraghioşi”, „agenţi ai serviciilor secrete”, „mizerie”, „revoluţionari” i-au vizat pe câţiva interpreţi şi textieri de la noi care au îndrăznit să îşi exprime punctul de vedere în cadrul Adunării Generale a Autorilor din Republica Moldova. Printre aceştia se numără Nelly Ciobanu, textiera Viorica Nagacevschi, compozitorii Sandu Gorgos, Viorel Ţigănaş şi Octavian Coteţ, impresarul şi fostul nostru editorialist, Iurie Bădicu etc.

Leave a Reply

Vizualizari