Un astrolog prezice că în 2011 ar putea avea loc o nouă revoluție a tineretului din Republica Moldova pe fundalul unei grave crize politice

Astrele vorbesc despre o eventuală revoluţie a tineretului din Moldova în anul 2011. Astrologul Petru Arcanu argumentează acest posibil eveniment prin ”conjuncţia lui Uranus şi Pluton, pe de o parte, şi Saturn şi Pluton, pe de alta, care se întîlnesc în 2011”.

”Pluton este planeta cu semnificaţii profunde, abisale, legate de moarte, transformare, sexualitate, distrugere sau autodistrugere, iniţiere spirituală, cunoaştere ezoterică, încercări existenţiale şi spirituale, suprapunîndu-se peste influenţele generate de zodia Scorpionului.
Trecerea Plutonului prin fiecare zodie a lăsat urme importante în istorie. Conjuncţia dintre Uranus şi Pluton s-a întîlnit pe la mijlocul anilor 60 ai secolului precedent şi s-a manifestat prin mişcări de masă, răsturnări de guverne şi rebeliuni studenţeşti în Europa”.

Astrologul Petre Arcanu vorbeşte și despre o posibilă repetare a istoriei în anul curent, ceva similar cu … evenimentele din aprilie 2009.

Cît despre conjuncţia Saturn şi Pluton, peotrivit lui Petru Arcanu, aceasta ”provoacă situaţii de criză în sfera economic, precum şi schimbări politice”.  Această conjuncţie a debutat în a doua jumătate a anului 2008 şi va dura pînă la sfîrşitul verii lui 2011.

Petru Arcanu îndeamnă în anul 2011, în special tineretul, la calm, la ghidarea după principiile bunului simţ şi ale înţelepciunii.

Leave a Reply

Vizualizari