Un student din capitala fura oglinzi de la masini pentru a-si face bani de buzunar

Din lipsă de resurse financiare o persoană fura oglinzi retrovizorii auto. Potrivit serviciului de presă al Comisariatului general de poliţie persoana a fost reţinută de organele de poliţie, relatează BASA-press.
Potrivit datelor oferite de MAI, în noaptea spre 21 ianuarie curent, aproximativ la ora 02:00 un echipaj mobil 902 în timp ce patrula pe străzile sectorului Centru al capitalei, au observat un tânăr suspect care intenţiona să sustragă oglinzile retrovizorii ale unui automobil parcat în curtea unei case de locuit. Poliţiştii au reţinut necunoscutul care avea asupra sa o sacoşă cu 14 oglinzi retrovizorii auto.
Persoana a fost însoţită la Comisariatul de poliţie sectorul Centru, unde s-a stabilit că oglinzile au fost sustrase timp de câteva ore de la şapte automobile parcate pe timp de noapte în ogrăzile blocurilor locative. Audiat de poliţie acesta a recunoscut cele incriminate. Persoana este în vârstă de 25 ani, originar din raionul Donduşeni şi îşi face studiile la o instituţie de învăţământ superior din capitală. Bănuitul şi-a argumentat acţiunile sale criminale, motivând că duce lipsă de surse financiare.
Cazul se cercetează de către angajaţii Comisariatului de poliţie al sectorului Centru pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Tînărul riscă să fie pedepsit, conform Codului penal, care prevede amendă de până la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii şi închisoare de până la 2 ani, informează

Leave a Reply

Vizualizari