Voce de aur


Ted Williams..o persoana a strazii..care lupta pentru ceva in viata ..ceva care sa-l hraneasca si sa-l duca la un adapost cald.Vedeti video-ul..la prima vedere o sa credeti ca e o inscenare..dar nu ..NU..E vocea lui Ted .

Acest clip vorbeste de la sine - literalmente. Dispatch Columbus a descoperit un bărbat fără adăpost de-a lungul Ohio I-71 care pretind a fi "de Dumnezeu darul dat de voce." Numele lui este Ted Williams, şi el este un crainic ex-radio, conform notei de el a mazgalit pe o bucata de carton pe care le foloseste pentru a solicita trecerea de la drivere. Şi wow, nu Williams livra vreodată pentru un dolar. Williams spune Dispatch despre luptele sale, dar din fericire ", alcool şi droguri şi alte câteva lucruri," nu s-au diminuat Williams "corzile vocale catifelat, şi el spune ca e curat acum doi ani.

"Am un dar dat de dumnezeu voce. Sunt un crainic ex-radio, care a căzut pe vremuri grele rog!. Orice ajutor va fi apreciat cu recunoştinţă. Vă mulţumesc şi Dumnezeu să binecuvânteze. Sarbatori fericite", spune Williams semnul "marginea drumului pentru ajutor.

Ca Williams, industria de radio a căzut pe o perioadă grea în ultimul deceniu, dar, având în vedere puterea virală a acestui film, ne asteptam la mai mult decât un spectacol de dimineaţă şi câteva apariţii tarziu-noapte, şi poate chiar un loc de muncă, va fi la Williams "viitorul apropiat. De fapt, rapoarte Reddit că Ted a fost deja depistat de radio Columb show Morning Zoo şi va apărea pe matinal de mâine, aşa în ton!

Ma scuzati de text,e tradus cu google translate.

Leave a Reply

Vizualizari