14 Februarie


Daaaa..a venit din noua,Ziua Indragostitilor...Ziua hulubaşilor  Valentine's Day...voi cum ii mai ziceti ?
O zi tare ..desi stau acasa si nu am mers la scoala,ma simt bine....ce poate fi mai frumos decit faptul ca iubesti si esti iubit ? Nimic....asta e raspunsu meu.
Dragostea te face fericit...te face sa zbori..sa simti viata..sa simti  frumusetea razelor de soare care acopera pamintul...sa simti al 9 cer pur si simplu stind.
Stau acum si pur si simplu  zimbesc..sunt bucuros..sunt fericit....sunt eu! Nu ma laud...n-am de ce ...pur si simplu o spun pe blog.
Deci..azi e Ziua indragostitilor..afara nu e nici frig nici prea cald..soarele e fierbinte...numa bine de o plimbare cu iubita prin parc sau..la o seara romantica in 2 .Presupun ca acum baietii fac planuri cum sa-si impresioneze iubita ....cum sa o cucereasca a 2 oara.Guys...un sfat...pur si simplu fiti voi..spuneti ce aveti pe suflet cu o privire convingatoare..cu un zimbet uimitor ..spuneti ce simtiti..de cind simtiti...iar in seara aceasta..aduceti-va aminte de cele mai frumoase momente petrecute impreuna..zimbiti...si fiti fericiti ...viata e scurta ...abia simtim cum trece repede....azi e maine..iar poimaine e....:| Nu fiti tristi..viata e prea scurta sa ai timp si de asta !
Aveti grija de voi..de iubita..si de cei dragi ! Demonstrati-va iubirea...atit aveti de  facut azi !
Va asigur ca niste cuvinte din suflet ar insemna mult mai mult decit niste cadouri exagerate care nu demonstreaza nimic altceva decit faptul ca ai bani si iti permiti multe.Acum fiecare face ce vrea...
Bafta tuturor !
Happy Valentine's Day to all ! Have a great day and a  execiting night !Pentru cei singuratici : don't worry...iubirea  vine atunci  cind te astepti mai putin! Iar daca ati pus ochii  pe cineva..luptati pentru acea iubire...pina la urma...cistiga cel mai bun ! 
See ya !

2 Responses to 14 Februarie

  1. thanks)))...shi tie un valentine's day kit mai reushit))...altauri de your love...frumoase cuvinte si sfaturi ))..ai dat tuturor

  2. Dyma says:

    Cu placere ! Multumesc..bineinteles...alaturi de ea :).Multumesc

Leave a Reply

Vizualizari