Pentru Posta Moldovei... cu mult "drag" si "respect " !!!

Deci....la cite fac astia nici nu stiu de unde sa incep.

 Ete ca am adaugat si o imagine, sa ii recunoasteti mai bine pe cei care lucreaza zi si noapte dar primesc salarii mizerabile. Saracii de ei.....
Asta spune la ei pe site si toti care conduc  femeiele in varsta care lucreaza, care descarca  masinile cu pachete  venite de peste hotare si scrie clar "  FRAGILE " de 100 ori, femeia aia in virsta care stie doar rusa si romana intelege ea ce inseamna  " fragile " ? Ma gindesc daca si mai citesc, pai nu...le arunca ca...cui ii pasa  daca tu o sa mergi si o sa-ti ridici pachetul bucati aa ? Cui ii pasa daca l-ai cumparat nou si il primesti  zgiriat si vai de capul lui ? Si... ii pasa cuiva daca il primesti sau nu ? 

In cele mai bune  cazuri primesti pachetul mult asteptat in decurs de  o luna, cam asa e, depinde de cit platesti si ce serviciu alegi. Faptu ca primesti pachetul nu asa cum l-ai asteptat, deteriorat sau intr-o stare deplorabila sunt cazuri destul de intilnite insa..locul intai il detin pachetele disparute.

Daca intri  pe  TorrentsMd si intrebi simplu in  topicul dat " baieti voi ati primit toate pachetele comandate ? " fiti siguri ca o primiti un raspuns clar si deschis " nu, bineinteles " .

Pachetele trimise din strainatate  in perioada sarbatorile sunt ca un fel de cadouri pentru multi stimatii lucratori ai vamei si ai postei.Daca trece de vama cu succes, pai treb sa ai norocul sa treaca si  de  posta..altfel...primesti un raspuns cit se poate de simplu cind intrebi " aveti ceva pentru mine ? " .

NU uitati sa cititi si sectiunea comentarii de la stirea data, sa fim cit se poate de sinceri,  unde a putut disparea acel pachet daca nu la luat cineva din MD , vamesii sau cei de la posta . Chiar credeti ca ii trebuie europeanului un telefon  de 100$, sa-l fure, sa-si riste  el pielea pentru  un device care il poate procura din magazin cu acceasi bani , nou ? Come on..cine ar crede o astfel de poveste.

Alt caz care mi s-a intimplat mie este un pachet trimis cu Priority Mail ( Posta simpla ) din USA, era un telefon mobil cu o valoare de 200$ .
Stiti ce am primit ? NIMIC ! 
A fost trimis pe data de 25 noiembrie si n-am primit absolut nimic....de cite ori mergeam la posta si intrebam  "Aveti ceva pentru mine ? " Ei " nimic"

Deobicei un astfel de pachet vine in maxim o luna, dar uneori se respecta termenul si vine chiar  si in 10 zile, termenul limita pus pe site .
E chiar o bataie de joc POSTA MOLDOVEI si eu cred ca ar trebui sa facem un protest, cu dovezi, cu lucruri clare care ar dovedi faptul  ca intradevar acolo se fura si nu este dreptate ...

Cum naiba poti sa  ei pachetul ala cind stii ca cineva sta cu sufletul la gura si il asteapta...cum ?

Intreaba-i pe cei de la posta...ei se pricep....

Daca toti vreti sa primiti un pachet folosite servicii private, e alta atitudine acolo, citeva ar fi  FedEx, USP, DHL 

Leave a Reply

Vizualizari