Cluburi de noapte....

E ora 00:07 iar eu in loc sa dorm incerc sa scriu ceva pe blog. Stiu ca n-am mai scris demult dar asta e...fuck this.
Ceea ce ma facut sa scriu e emotiile si  pielea de gaina care mi  s-a facut in urma citirii acestei stiri :
http://news.point.md/proisshestviya/a-murit-cu-zile
 Cui naiba ii trebuie cluburile alea de noapte ? Sau chiar daca  e un club...de ce naiba nu se organizeaza o paza buna ca sa nu le permita nebunilor sa intre in club, de ce un  baiat in floarea virstei...de la o prostie mica sau chiar...fiind nevinovat trebuie sa moara sau sa ramana invalid de gradul 3 pe toata viata...de ce oare ?

Intotdeauna m-am ferit de multimi de oameni care nu se controleaza,bauti, cu energie multa....poate sunt un las...si ce ? Mai bine las si intreg decit curajos si cu capul spart de pumni si picioare...Mare pas ai mai facut daca  te-ai bagat intr-o astfel de treaba.
Absolut toate problemele se pot rezolva prin discutie...totul se poate rezolva prin aceasta metoda ..nu degeaba avem limba..sa vorbim..iar mainele nu sunt facute sa omori pe cineva..sa-i dai in cap...sa-l distrugi..sunt facute sa te ingrijesti pe tine...sa te poti hrani... sa te poti imbraca... sa poti avea grija de tine ca un om normal.

Ma doare faptul ca...tot mai multi tineri doresc sa plece in cluburi ..wow... ce tare e...fete multe..bautura..bla bla..toate astea pina intr-un timp....pana intr-un timp.

Dumnezeu sa-l ierte pe Dan, Sa-i fie tarna usoara.
Chiar imi pare nespus de rau pentru cele intimplate.....

Stati acasa copii...acasa e cel mai bine ......din pacate multi se conving de asta dupa ce li se intimpla ceva...pacat !

Leave a Reply

Vizualizari