In anii ce-au trecut.....

Dupa titlu poate o sa credeti ca vreti sa va  vorbesc despre piese BUG MAFIA- IN ANII CE-AU TRECUT ( RESPECT pentru  ceea ce fac ) dar nu despre asta vreau sa va vorbesc , iar daca va ginditi ca am  un car de ani si vreau sa spun cum a fost viata mea...din nou va inselati. Desi am X ani....pot sa vorbesc despre trecutul  meu, spre nefericirea altora eu am ce sa povestesc...am amintiri..am momente...am lucruri ca ma fac sa  ma simt din  nou om... imi ridica parul in picioare..imi face pielea de gaina.

Trag aer in piept....inchid ochii...si imi amintesc...rascolesc in cartea capului meu, cautind cele mai placute pagini. Cel mai mult ma doare faptul ca ....si regret...da regret frate , regret nu rau.... ca m-au lasat o gramada de prietene care credeam ca   " bah..asta  baga mina in foc pentru mine "  dar nu si-a bagat mina nici in apa rece pentrru mine, oricum....faptul care ma face sa ma simt  dezamagit de mine insumi e chestia ca eu ....eu...eu, la naiba..eu care ma credeam si ma cred parca in continuare o persoana care traieste dupa anumite principii..gindeste ce face si cum face..am dat-o si eu in bara...am facut si eu la fel.  Si nu e chestia ca toti gresesc...ca na..sunt om  si am gresit....ce nu ma intelegi ? Nu e chestia in asta..chestia e ca ...am ramas dezamagit de mine insumi si..totodata am dezamagit  si pe altii. In fine..am facut chestia asta cu un scop....cel putin asa cred, un scop care dupa parerea mea la momentul ala a meritat si cred in continuare ca merita...dar ..who know's ? Viitorul nu-l stie nimeni.......

Daca stau sa dau citeva pagini inapoi...vad ca am  mai facut odata chestia asta..si am regretat al naibii  de mult..ba mai mult....am fost refuzat si luat de  "Tradator"   "las" si stiti de ce ? Simplu frate..am avut incredere in cine nu trebui...am fost cu ochii inchisi....
Sper doar ca ....treaba asta sa  nu fie din nou...sa nu o dau din nou in bara ...ca imediat dupa asta..vine o replica dura  si  al naibii de dureroasa... " Eu ce ti-am zis...? Asa iti trebuie..suporta consecintele " .

In fine..viata ii dura......te loveste...RIDICA-TE....te impiedica....RIDICA-TE.....te trage inapoi..FUGI INAINTE ....te bate....BATE-O SI TU.....te f***.....F***-* Frate si tu..CA DOAR ASA CAPETI CEEA CE VREI  !


Eu va urez multa bafta in viata asta de 2 bani..in care toti te vorbesc si te freaca pe la spate....FI-TI MAI BUNI..FI-TI MAI INTELEGATORI....si ginditi-va de 3 ori inainte sa face-ti un pas important...uneori consecintele pot fi grave.


Multumesc persoanei care m-a incurajat in viata asta...m-a ajutat...mi-a dat putere si frate....recunosc, m-a invatat tot ce stiu ! Multumesc ! Domnul sa te aiba in paza......Domnul sa-ti dea fericire si tot ce iti doresti !

Multumesc persoanei care mi-a tinut umarul..care mi-a zis " O sa fie bine ma "  in pofida faptului ca totul parea distrus....Multumesc..sunt sigur ca fara tine n-as fi reusit....Multumesc...un umar pe care sa-ti tii capul  e intotdeauna  cel mai bun cind treci printr-o perioada grea.....cine il are...bravo lui..cine nu...cautati-l..cine la pierdut...recuperati-l !

Multumesc  persoanei care mi-e acu alaturi...care ma iubeste si imi ofera ceea ce....n-am avut pina acum. In pofida faptului ca ne mai certam...ne mai suparam....stiu sigur ca ne iubim...stiu sigur ca e o flacara ce ne aprinde...stiu sigur ca acel ceva care e intre noi...e ceea ce am cautat eu ...e ceea....ce ma tine linga tine...ce ma face sa TE  IUBESC !


Multumesc si tie cititorule..daca ai ajuns pana jos ;)
Un inceput de saptamina cit mai reusit !

Leave a Reply

Vizualizari